logo skoleni-kurzy

STRUKTUROVANE RESENI PROBLEMU V CONTROLLINGOVE PRAXI ... ANEB JAK NAP KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


E Legalizace a aktuální novinky na úseku vidimace a legalizace - Aliaves Co., a.s.
Akreditace: MV - AK - PV-456 - 2022; Vidimace a legalizace (webinář) Cíl semináře Seznámit posluchače s aktuálními změnami v oblasti vidimace a legalizace účinnými od 1.7.2022.

^

 

 

STRUKTUROVANE RESENI PROBLEMU V CONTROLLINGOVE PRAXI ... ANEB JAK NAP KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Umělá inteligence - využívání moderních nástrojů AI v praxi Artificial Intelligence - using mode> AI tools in practicePodrobnosti
  • Finanční analýza v praxiFinancial Management for ManagersPodrobnosti
  • Finanční řízení v praxi Financial Management in practicePodrobnosti
  • Motivace zaměstnanců aneb jak zvýšit angažovanost vašich zaměstnancůMotivate your employees and increase your employees engagementPodrobnosti
  • Řízení IT bezpečnosti aneb ISO 27001 za 1 denISMS - ISO 27001 in 1 dayPodrobnosti


Strukturované řešení problémů v controllingové praxi ... aneb Jak naporcovat a sníst slona
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Strukturované řešení problémů v controllingové praxi ... aneb Jak naporcovat a sníst slona

Popis Znáte ten pocit, že problém, na který jste právě narazili má velikost slona a že s ním prostě nehnete? Není třeba propadat panice. Jistě už jste slyšeli, že nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. I s Vaším slonem půjde pohnout, jen ho bude třeba trochu naporcovat. NEZÁPLATUJTE, ALE DLOUHODOBĚ ŘEŠTE! S lektorem semináře v dopolední části probereme metodiku strukturovaného řešení problémů a konkrétní techniky, které lze v jednotlivých krocích k řešení použít (jak slona naporcovat). Zaměříme se přitom na hledání skutečných příčin daného problému a jeho dlouhodobé řešení, nikoli na rychlé a neefektivní záplatování . Vše bude doprovázeno konkrétními příklady controllingových problémů, které můžou v praxi potkat i Vás, nebo už se s nimi možná potýkáte. Dopolední část (9:00 - 12:30) Popis problému Co, kdy a jak se stalo? Kdo a jak na to přišel? Proč je to pro nás problém? Identifikace potenciálních příčin Co mohlo být příčinou našeho problému? Např. použitá technologie, materiál, metody a postupy, data, zaměstnanci? Potvrzení skutečných příčin Co skutečně bylo příčinou? Vyloučíme nepravé příčiny, shrneme a ověříme díčí důvody. Návrh možných řešení Pro daný problém může existovat více vhodných řešení. Která to jsou? Výběr optimálního řešení Který návrh vyřeší náš problém nejlépe, pokud možno z více hledisek? Odpolední část (13:30 - 17:00 hod.) Proběhne formou workshopu. Přineste si na seminář konkrétní problém z Vaší praxe a vyzkoušejte si jeho řešení pomocí technik a poznatků získaných v dopolední části Pracovat budete v týmu s ostatními účastníky a lektor převezme roli facilitátora. A jaké konkrétní problémy můžete v praxi touto cestou řešit? Například: Časová náročnost uzávěrkových a reportingových prací, s cílem najít možnosti jejich urychlení. Složitost firemního plánování, s cílem jeho zjednodušení při zachování odpovídající přesnosti a použitelnosti. Chybovost pořizovaných účetních dokladů, s cílem umožnit jejich automatizovanou kontrolu.

... Zpět ke kurzu  -> Strukturované řešení problémů v controllingové praxi ... aneb Jak naporcovat a sníst slona



Controller Institut

Controller Institut s.r.o. Praha patří již od roku 1995 mezi přední poskytovatele vzdělávacích služeb v oblasti controllingu a financí.

Přinášíme Vám ucelené a certifikované vzdělávací cykly pro rozvoj Vašich finančních, ekonomických či controllingových útvarů. V naší nabídce naleznete i řadu odborných seminářů, ale umíme pro Vás stejně kvalitně připravit firemní rozvojové tréninky, koučing či dohled nad Vašimi projekty. Ať už chcete vychovat dorost, rozvíjet specialisty nebo inspirovat manažery, na nás se můžete vždy spolehnout. Spolupracujeme s více než 550 lektory [z podnikové praxe, ale i akademických pracovišť].


Controller Institut

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Asertivní komunikace v dubnu 2024 - Praha 5
^